Festés és tapétázás

Szobafestés /Belső festés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a kül-, és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében. Professzionális anyagokkal, kreatív és szakképzett munkaerővel. Az Ön ötleteire építve mi kihozzuk a Otthonából, irodájából a maximumot.

Homlokzatfestés /Külső festés

Szeretne a szomszédok vagy versenytársak előtt jobb színben feltűnni. Kilógna a szürke hétköznapokból, újítsa meg házát vagy irodáját, mi kívülről tudjuk rá a megoldást, Kívülről!

Tisztasági Festés

Szeretne megszabadulni a dohos szagtól, zavarják az ujjlenyomatok, a megkopott színek vagy fűtés miatti elszíneződés. Erre egyszerű és gyors megoldást kínál a tisztasági festés, amit pár évente érdemes elvégezni. A festés általában fehér, vagy pasztellszínekben történik, tartalmazza a falak javítását, glettelését is.

Tapétázás /Design Vynil, Fűrészporos

Szimplától az extráig – az ötlettől az utolsó simításig. A tapétákban verhetetlenek vagyunk kezdve a kiválasztástól a kivitelezésig. Legyen az egy sima fűrészporos vagy a legexkluzívabb Design tapéta. Dobja fel otthonát – Ön csak álmodjon – a többit bízza nyugodtan Ránk.

Állmennyezet-gipszkartonozás

A gipszkartonozás tökéletes, gyors és impozáns. Gipszkartonozással modernséget, formai gazdagságot, egyediséget csempészhet lakásába. A szobák sík falainak megtörésével, a rejtett világítás beépítésével megváltozhat otthonának hangulata. Csak a kreativitása szabhat határt, mi nem ismerünk lehetetlent. Próbáljon ki minket.

Mázolás – Zománcozás

Ajtók, ablakok, csövek, radiátorok, mind érik folyamatosan külső hatások. Ezek ellen fokozott védelemre van szükség, akár vegyi vagy mechanikai a hatás, vagy csak az időjárás szeszélye. Ha szeretné sokáig élvezni és ritkábban felújítani, akkor válasszon bizalommal minket.

Dryvitozás

Vállaljuk házának, irodájának teljes szigetelését Dryvit rendszerrel. Háza megújul külsőleg és hosszú távon Ön is élvezheti a Dryvit által nyújtott szigetelésnek köszönhető megtakarításokat.

Hidegburkolás

Csapatunk vállalja házának hidegburkolását is. Segítünk kiválasztani a megfelelő burkolatot és rögzítéshez szükséges anyagokat is, hiszen ezek igen fontosak mind minőség, mind esztétikum szempontjából. Ma már korszerű ragasztók sokaságából lehet választani ám nem mindegy, melyiket alkalmazzuk. A hidegburkoló szakembernek figyelembe kell vennie, hogy lesz-e fal- vagy padlófűtés a burkolandó felület alatt, illetve a burkoló lapok méretei vagy a tervezett felület mintázata indokol-e különleges rögzítési technikát. A fugákból is rengeteg színből lehet ma már választani, de a szín mellett érdemes az anyagösszetételt is figyelembe venni. A vízzárás szintén fontos hiszen legtöbbször a fürdőszobában és konyhában kerül sor hideg burkolásra.

Tanácsadás

Szeretné szebbé varázsolni otthonát sajátkezűleg, de nem biztos a tudásában. Szeretne spórolni az anyagon vagy munkadíjon. Mi szívesen segítünk Önnek! Garantáljuk, hogy Ön is ki tudja Otthonából hozni a maximális minőséget. Ehhez szakembereink kiválasztják Önnek a megfelelő mennyiségű és minőségű anyagot, ami az Ön igényeihez és pénztárcájához igazodik.