Teljes lakásfelújítás

Belsőépítészeti kivitelezés

Társasházi lakások, panellakások, üzletek és irodák belsőépítészeti kivitelezése cégünk fő profilja. Olyan széleskörű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, amely magába foglalja az egyes szakipari munkákon túl a kapcsolódó tevékenységeket is.

Az üzletek, irodák kialakításakor, felújításakor az új helyiségeknek az esztétikai normákon, a dizájnon, a funkcionalitáson túl meg kell felelniük a vonatkozó szabványoknak és előírásoknak is. Mi, ezek alapján tervezünk és kivitelezünk.

A szolgáltatásaink széles kínálatából Ön egyedileg is összeválogathatja azokat, amelyekre épp szüksége van. Minden megrendelői igényt képesek vagyunk kielégíteni.

Teljes lakásfelújítás

Egy teljes lakásfelújításhoz nem kőműves, burkoló, festő, illetve egyéb szakember szükséges. A munka olyan sokrétű, olyan komoly szervezést igényel, hogy gyakorlott kivitelező szükséges hozzá. A szakipari munkák megszervezése a bontástól a teljes kivitelezésig, a költségek a vállalt szinten tartása, komoly felkészültséget igényel a kivitelezőtől.

Mi, olyan tapasztalattal rendelkezünk ezen kivitelezések terén, amely alkalmassá tesz bennünket a munkálatok korrekt, a vállalt határidőre, kiváló minőségben történő befejezésére.

A teljes lakásfelújítást mindenki el tudja kezdeni. Mi be is tudjuk fejezni, és magas minőségben átadni a megújult otthonát.

Részleges lakásfelújítás

A társasházi lakások, a panelek felújítása esetén számtalan esetben előfordul, hogy nincs lehetőségünk a teljes felújítására. Ilyenkor csak a lakás bizonyos részei, helyiségei kerülnek felújításra.

A leggyakrabban a fürdőszoba felújítást, a konyha felújítását kérik ügyfeleink, de gyakran előfordul a festés, a burkolatcsere is. Panellakások esetében gyakori a WC, a panelfürdőszoba felújítás.

Ha lakásfelújításon, részleges lakásfelújításon gondolkodik, vagy csak tanácsot szeretne a kivitelezéssel, annak költségeivel kapcsolatban, keressen bennünket.

Családi ház felújítás

A régi elavult ajtókat, ablakokat kicseréljük. Felújítjuk a falakat, új burkolatokat rakunk le.

Családi házak külső felújításakor vállaljuk a homlokzat utólagos szigetelését, felújítását, újra színezését. A lábazatok, a járdák és kerítések felújítását. A családi ház tetőszerkezetének cseréjét, javítását, felújítását.